Medlemsmøter

Laget holder medlemsmøter første torsdag i hver måned i lagsbiblioteket i andre etasje påGjøvik Bibliotek og Litteraturhus kl. 18.30.
På møtene holdes det ofte foredrag og det er tid til egen gransking, med muligheter til å få bistand. Lagsbiblioteket er temmelig omfattende og noen kilder/avskrifter er bare tilgjengelige der, som ikke finnes andre steder.

Forslag til emner og kåsører på kommende møter mottas med takk.

MØTEPROGRAM 2017

5. JANUAR:  FOREDRAG VED LARS OVE WANGENSTEEN: "HVA POLITITIDENE OG FANGEPROTOKOLLENE KAN FORTELLE OSSt"

2. FEBRUAR:  ÅRSMØTE FOR TIDSKRIFTET KL 1830, UMIDDELBART FULGTAV ÅRSMØTE FOR GJØVIK OG TOTEN SLEKTSHISTORIELAG.

2. MARS: FOREDRAG VED FRANK SOLBAKKEN OM ”FINNEINVANDRINGEN”

6. APRIL: ARBEIDSMØTE DER VI HJELPER HVERANDRE MED SLEKTSNØTTER.

4. MAI: FOREDRAG MED ØNSKEREPRISE OM DNA OG SLEKTSGRANSKING MED RUNE NEDRUD

1. JUNI: ARBEIDSMØTE DER VI HJELPER HVERANDRE MED SLEKTSNØTTER

7. SEPTEMBER:  FOREDRAG MED ??

5. OKTOBER: ARBEIDSMØTE DER VI HJELPER HVERANDRE MED SLEKT.

2. NOVEMBER: MEDLEMSMØTE PÅ MJØSMUSEET, KAPP
                       ARBEIDSMØTE DER VI BLIR KJENT MED HVA SOM FINNES AV HJELPEMIDLER I DOKUMENTSENTERET
                       OLAF NØKLEBY VIL BISTÅ OSS.

7. DESEMBER: JULEMØTE. SVEIN ERIK ØDEGAARD KOMMER MED ET OVERRASKENDE FOREDRAG: UTLODDNING.