Kilder for Østre Toten kommune

Klikk i listen til venstre for å vise hvilke kilder som er tilgjengelige (eller planlegges lagt ut) på Internett. Det planlegges også en oversikt over kilder tilgjengelige på papir.

Om ÓCopyright og ansvar for feil.   Krav til programvare på din PC

Verdslig inndeling: Dagens Østre Toten kommune ble dannet 1.1.1964 ved sammenslåing av Østre Toten og Kolbu kommuner.

Geistlig inndeling: Toten prestegjeld ble delt i Østre og Vestre Toten prestegjeldt i 1825. Østre Toten prestegjeld besto fra 1826 av Hoff og Balke sogn. Se detaljer hos Riksarkivet (se der også Toten)

Arkiver/biblioteker: Slektshistorisk og lokalhistorisk materiale er tilgjengelig i arkivet ved Toten Økomuseum. Slektshistorielagets bibliotek er plassert på Gjøvik bibliotek. Katalogen til Østre Toten bibliotek kan du søke i her. Mye originalmateriale finnes på Statsarkivet på Hamar.

Østre Toten kommune         Totens industrihistorie    Kirken i Østre Toten

Bli medlem i Vestoppland Slektshistorielag - kun kr 300,- pr år (i Norge) - du får bla 250-320 sider slektsstoff pr år - send oss en e-post med navn og adresse.

Treffteller